www.mainosporssi.fi
 
 
 

Tarinamme

Ylöspäin, kerros kerrokselta.

Tarinamme alkaa kirjaimellisesti mullan alta, rakennuksemme kellarikerroksesta 1980-luvun alusta. Alle 30-vuotiaat ystävykset Juha Siitari ja Kari Noponen kylvivät tuolloin yrityksen siemenen matalaan, hämärään kellariin perustettuun toimistohuoneeseen. Tuo siemen sai ravintonsa ahkerasta työstä ja se alkoi itää. 90-luvun alkuun mennessä tuo siemen, Mainospörssi Ay, oli ottanut käyttöönsä rakennuksen miltei koko kellarikerroksen.

1990-luvun alun lama puraisi roudan lailla ja Mainospörssi Ay:n tie katkesi, mutta juuret jäivät. Vuonna 1993 aloitti toimintansa, nyt karaistuneista juurista, Deltaline Oy. Mainospörssi Ay:n ajoilta asti  tehty rehellinen ja kova työ tuotti tulosta ja yritys kasvoi 1996 lattian läpi, rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen. Juurista nousi pintaan kaksi versoa, Deltaline Oy jatkoi toimintaansa Juha Siitarin hoteissa ja Kari Noponen ryhtyi luotsaamaan uutta Stuntman Oy:tä. Puun lailla, ei näidenkään yritysten runko kasvanut hetkessä, vaan vahvistuen vähä vähältä vuosien saatossa.

Työskentelymenetelmät muuttuivat huimasti 1980- ja 2000 luvun välissä. Käsityö ja askartelu alkoi väistyä koneiden tieltä. Tämä toi mukanaan uudet haasteet, joihin nuoret miehet pystyivät kuitenkin vastaamaan. Deltaline Oy on elänyt mukana muutoksessa digi-aikaan. Vuonna 2006 se avasi verkkokauppansa. Muutosten partaalla juurista haluttiin pitää kiinni. Verkkokaupan- ja Deltaline Oy:n aputoiminimeksi otettiin käyttöön Mainospörssi Web Shop.

Vuonna 2009 media-alan koulutuksesta valmistunut Juhan tytär Emmi Siitari tuli yritykseen, mukanaan tuore tietotaito ja innokkuus. Nyt oli mahdollista kasvattaa omaa tuotantoa ja tuotantolaitteistoa. Uuden kaluston myötä puu puhkesi kukkimaan ja latva alkoi tavoitella lisää auringon valoa.

Vuonna 2011 syksyllä Deltaline Oy - Mainospörssi muutti nykyaikaisiin, valoisiin tiloihin rakennuksen 3. kerrokseen. 2012 avaamme ylpeänä uudistuneen verkkokauppamme ja suuntaamme eteenpäin, juuret yhä tiukasti maan alla. 

 

 
 
     
   
[ Mainospörssi facebookissa ]

Deltaline Oy – Mainospörssi
Postiosoite: Maaherrankatu 32 b 29, 50100 MIKKELI • Toimitusosoite: Uusitie 38, 50600 MIKKELI
puh. 0440 369 996, sähköpostiosoite