www.deltaline.fi
 
 
 

Mainostekstiilit

Laadukkaat mainostekstiilit Mainospörssistä
Meiltä saat laadukkaat mainostekstiilit nopeasti ja edullisesti. Toimitamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Fruith of the loom, Russel, Clique, B&C, Tee Jays, Kariban. Tunnetut tuotemerkit takaavat hyvän laadun myös silloin kun mainostekstiili on edullinen ja laajasta valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin. Autamme mielellämme painoasun suunnittelussa ja mallin valinnassa.

Tekstiilejä mainospainettuna nopealla toimituksella myös pienissä erissä
Toimitamme paidat ja muut mainostekstiilit myös pieniä eriä mainospainettuina. Pesunkestävät painatukset on mahdollista saada yksi- tai monivärisinä. Toimitamme myös ekologisesti tehdyt mainospainatukset. Ympäristöystävällinen vesiliukoinen painoväri on hajuton ja myrkytön. Painatuksen pinta on miellyttävän pehmeä ja se voidaan silittää myös painatuksen päältä, kysy lisää tästä painatusmenetelmästä.

Osta mainostekstiilit meiltä, luotettava toimittaja yli 20 vuoden kokemuksella
Meillä on vuosien kokemus mainostekstiilien myynnistä. Luotettavat valmistajat takaavat aina parhaan laadun paidoissa ja muissa tekstiileissä sekä nopeat toimitusajat.

Tutustu mainostekstiileihin verkkosivuillamme
Verkkosivuillamme löydät runsaasti malleja mainostekstiileistä ja etusivulla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan suoraan valmistajien sivuilla olevaan valikoimaan.


T-paidat


Tekniset paidat


Pikeet


Hupparit


Collegetakit ja -paidat


Fleecet


Collegehousut


Takit


Neuleet


Kauluspaidat


Lasten tuotteet

 
 
     
   
[ Mainospörssi facebookissa ]

Deltaline Oy – Mainospörssi
Postiosoite: Maaherrankatu 32 b 29, 50100 MIKKELI • Toimitusosoite: Uusitie 38, 50600 MIKKELI
puh. 0440 369 996, sähköpostiosoite